Najnovšie recenzie zo sekcie Ohrev vody k bazénom
- Tovar žiadny konkurent nepredáva
- Teplejšia voda vďaka solaru.
Dobrá cena
Bestway 58259 Ohrievač vody
Pridané: 1. júla 2017
(naposledy upravené 1. júla 2017)
Zakúpený v Tocopotrebujes.sk
- V prívodnej šnúre má zabudovaný 10 mA prúdový chránič na ochranu proti úrazu el. prúdom (v prípade "úniku" prúdu mimo obvod odpojí el. napájanie).
- Dostatočne dlhý (ca. 3 m) a kvalitný prípojný kábel v zhľadom na veľkosť odberu (max. 2 800 W = ca. 12,2 A)
- Elektronické vypnutie ohrevu pri nedostatočnom alebo nulovom prietoku (ochrana zariadenia - registruje ako chybu na displaji)
- Stabilné prevedenie s možnosťou uchytenia k nejakému základu
- Dostatočná teplota ohrevu až 40 C (ca. teplota vo vírivkách). Pri dosiahnutí teploty sa ohrev vypne.
- Zapnutie a vypnutie zariadenia na dotyk prsta (prst nechať priložený ca. 2 s)
- Pekné prevedenie s diplejom
- Nedá sa nastaviť max. teplota (je nastavená napevno na 40 C). Ak potrebujete menej musíte si teplotu vody strážiť a zariadenie manuálne vypnúť. Teplota vody sa nezobrazuje ani na displeji zariadenia.
- Upevňovacie plastové svorky pre hadice nemusia postačovať pre každý prípad (ak by sa prejavila netesnosť použite kovové)
- Prietok vody je možný iba jedným smerom inak sa ohrev nezapne (pre štandardné zapojenie však plne vyhovujúce).
- Všeobecné doporučenie (nie len pre tento elektrický výrobok):
Vzhľadom na elektrické zariadenie napriek zabudovanej ochrane (dostatočne citlivý Prúdový chránič) je potrebné dodržiavať preventívne opatrenie t.j. v tom čase sa nekúpať v bazéne, nemanipulovať s vodou ani hadicami a nedotýkať sa živých (kovových) častí zariadenia alebo iných vodivých častí, ktoré prichádzajú do styky s prečerpávanou vodou.
Po dokončení ohrevu/prečerpávania odpojte el. zariadenie cez testovacie tlačítko prúdového chrániča prípadne ho odpojte zo zásuvky.
Netreba sa báť, len treba dodržiavať bezpečnostné pravidlá :-)
Výrobok spĺňa presne to,čo sme očakávali,sme spokojní
- prehľadnosť, rýchlosť, spolahlivosť
PALRAM solárny ohrev Solar AquaDome Grand
Pridané: 26. júna 2017
(naposledy upravené 26. júna 2017)
Zakúpený v Naradieshop, s.r.o.
- Profesionálny prístup
- Rýchlosť dodania
- Výborná internetová stránka
- Spoľahlivosť
- Odporúčam
- Žiadne
- v balení su svorky a hadica
- na pocit teplejsia voda
odporucam kupit :)
Čakal som viac.
- trochu sa zdeformuje po napusteni
super ale pre väčšie bazény treba vyše kusov a pieskovú filtraciu
ok
- max.spokojnosť ,fakt som nečakal že to môže tak vodu zohriať .
- mam bazén veľký asi 5m3 a vodu zohreje o 4-5 stupňov
super produkt za rozumnú ćenu
- kvalitne prevedenie, vratane ventilov, prirub, atd...
Za tu cenu super. Bazen mi to vyhrialo celko rychlo
- Pridajte celí komplet a prispôsopte cenu ale nech je to komplet a použitelné.
V takéjto ponuke NIE,Aby som druhí den njahánal chýbajúce veci?
- Tichý
- Veľký odber elektriny ,manual bol iba v cudzích jazykoch
Pre netrpezlivych ale tak aby kuril ohrievač 5-6 dní potom možno sa dá
- dobrá cena
- nedá sa na šrubeniach kombinovať tvar aký by som chcel
výroba obtoku s kovu, alebo z ekoplastiku vyjde oveľa drahšie...
- rýchli ohrev vody
jeden deň som napustil bazén 7 m3 -15 stupňovou vodou a na tretí deň som nameral ohriatu vodu na rovných 30stupňov
( bazén bol prekrytý aj solárnou plachtou )
- Trvacnost
- Slaby vykon na kruhovy bazen 3 x 0,75 potrebujete 3 kusy za sebou aby to ohrialo vodu - fyzika plati- cim vacsia plocha tim
- vacsia absorcia slnecnej energie
Ja uz mam dva kusy a na ohrev bazenu 3 x 0,75 len ,len . Mám s tzmto tzpom dvojrocne skusenosti - som technik.
dobry reklamny tah a predrazene.
Chcelo by to vacsi rozmer.
kvalitne prevedeny vyrobok
- Dúfam že spoľahlivo zvýši teplotu vbazéne
- ť
Zobrazujem 261 - 280 zo 329 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...17 Ďalšie »