Najnovšie recenzie zo sekcie Ohrev vody k bazénom
- Cena celkom prijatelna
- Mala plocha ohrevu slnko svieti iba na malu časť panelu .To by sa musel točiť okolo svojej osi aby stihol ohriať vodu
- Vhodnejši rovny panel
Škoda peńazi podpriemerny vyrobok
- nezabera priliš mnoho miesta --celkom dobre to vyzera
- Nizka učinnosť ohrevu ---nezodpoveda určite tomu čo udava vyrobca ...že vyhreje stupne a množstvo vody čo udava .To je hluposť .
Odporučam radšej kupiť panel s vetšiou plochov ked´chcete aby bol daky efekt -Ja mam nafukovaci bazen tampa s prstencom priemer bazena 3.6 m hlbka 0,9m a tento ohrev je uplne slaby na to škoda peńazi
- jednoduchá montáž
s použitím plastovej fólie na ohrev sa výkon ešte zlepší
- jednoduchosť pripojenia a inštalácie
- výkon
- skladnosť
perfektná novinka
- jednoduchosť inštalácie
- zatiaľ žiadne
Som spokojná
- Dobra cena
- vsetky komponenty takze nevyzaduje dalsie vydavky
- dobra zohrievavost
- Nema to stojan
- hadice ktore boli k solaru neboli dost tesne, kvapkala (trosku striekala) von voda
Solar som si vybrala koli cene. Mame 8kubikovy bazen na ktory som zobrala 2 kusy ktore boli potrebne a dostacujuce. Takze 1 by nestacilo a 3 by boli zbytocne. Napojenie na filtraciu jednoduche len tie kratke hadice netesnili dobre takze tie sme aj vymenili. Hned po zapojeni sme citili, ze do bazena tecie tepla voda. Na druhy den sme mali 32stupnovu vodu takze zohrial vodu cca o 5stupnov. Pomer cena/kvalita velmi dobra. Nevyhoda ze to nema stojan.
Urcite odporucam.
- Jednoduchost,ucinnost
- Doba zivotnosti???
Zatial spokojnost
- rychlo ohrieva
- pri prietoku vody sa trochu krci a tym znizuje prietok
priemerny vyrobok
Spokojny
- Spokojnosť.
Spokojný s výrobkom.
- Velka plocha. Velky objem ohriatej vody
- Slapsi manual = standart od Marimexu
Veomi odporucam pre predlzenie sezony
- pomer cena kvalita
- jednoduchá a rýchla montáž
- za teplých a slnečných dní slušný výhrevný výkon
- nemá to pevný a stabilný stojan, ten je potrebné dokúpiť, alebo vyrobiť si vlastný
v celku OK
- Velmi dobry mame bazen 3750 litrovy a za 8 hodin ohrieva 4 stupnou celzia
Odporucam
- Som velmi spokojna s vyrobkom, dakujem za rychle vybavenie objednavky.
Bol to velmi dobry napad objednat ohrievac vody, teraz sa mozme kupat aj ked nesvieti slniecko. Voda je stale tepla.
- Funkčné.
- Jednoduché zapojenie.
- Účinné. Pomáha na mojom 4,57m x 0,92 bazéne ohriať vodu spolu zo solárnou plachtou cca až o 4 stupne denne.
- Jednoducho som ho umiestnil popri plote na trávu.
- Veľkosť je primeraná k môjmu bazénu a teda jeho výkon je postačujúci..
- Pozor na možnosť umiestnenia . Je dosť dlhý ale zase užší.
- Pre mňa je tento rozmer výhodný.
- Cena by mohla byt nižšia ale zas za tu cenu nič podobne nevyrobíte.
- Pokiaľ chcete mať filtráciu zapnutú aj cez deň a máte prehriatu vodu treba si dokúpiť obtočný ventil aby ste vedeli vypnuť ohrev panelom.
- Ja som tak už mal 32 stupňovú vodu a filtráciu som zapiínal až na večer a skoro ráno aby mi už panel nevyhrieval vodu.
Super pomôcka na urýchlene zohriatie vody.
Odporúčam hlavne keď mate malé deti tak nehrozí nejaké podchladenie a môžu sa skôr a dlhšie čľapotať.
funguje
- ohrieva vodu výborne
- až na to že vydrží len dva roky pokiaľ nepadne záruka a potom sa nám celý popraskal !!!!!!
už nikdy viac tento výrobok
- jednoducha instalacia
- dobra uccinost zohrievania
- nezatazuje cerpadlo
- zamera vela miesta v zime:)
Pouzivam pre zohrievanie bazena 20kub. Pre zohrievanie mam 3ks zapojene za sebou. Voda sa zohreje pomerne rychlo. Rychlost zohrievania zalezi od samozrejme slnka. Voda je o cca 7C teplejsia ako by sa bezne zohriala a pri nie uplne teplych letach sa da predlzit kupanie. V pripade dostatocne prehriatej vody odporucam dokupit ventily ktore sa zapoja na hadicu pred solarny ohrem aby sa dal jednoducho tento ohrev obmedzit, Balenie obsahovalo aj tkaninu pre udrziavanie teplory pocas noci, do ktorej sa to zabali, aby sa voda pocas brudenia neochladzovala v pripade, ze mate cerpadlo bazena pustene aj cez noc.V pripade mensich detskych malych bazenov staci aj jeden tento solarny ohrev. Oplati sa kupit tento ohrev cez zimu kedy je cena cca na 60% ceny pocas leta :)
- funguje
nič
Zobrazujem 301 - 320 zo 329 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 15 [ 16 ] 17 Ďalšie »