Najnovšie recenzie zo sekcie Ohrev vody k bazénom
- K solárnemu ohrevu zabudli napísať že chýba stojan alebo držiak,ked som sa informovala na stojan prehnane drahy a držiak sa vraj už!!! nevyrába,hlavne že ohrev je novinka roku 2018...k ohrevu nebola ani hadica,takže VELKA nespokojnosť
Neodporučam...k solárnemu ohrevu chyba hadica,stojan alebo držiak,ked som sa informovala na stojan prehnane drahý a držiak sa vraj už! nevyrába...hlavne že sol.ohrev je novinka 2018...sklamaná
Dobrý výkon za rel. dobrú cenu.
- Cenovo vyhodne
ok
- Funguje
- zlé tesnenia na spojoch a po napustení vodou sa deformuje,krčí celý panel
Ono to funguje ,ale má to svoje muchy a nedokonalosti.
- Rozmer a cena
- Nutnosť prispôsobiť k hadici, kolienka a redukcie neboli príslušenstvom balenia
Nemám pripomienky , vzhľadom na danú cenu .
- Máme ho krátko ale zle tesnia spoje, závity. Jemne to stále tečie
Rýchle dodanie
Veľmi spokojný
jednoduchá manipulácia
- Voda bola teplejsia
- Tlak som mal 1,5 a roztrhlo mi ohrev
Mal som zapojené dva za sebou a obi dva my roztrhol tlak. Mám filtráciu pro star 6 a nevydržalo. Takže neodporúčam
- Funguje bez problémov. Myslím, že to trošku pomáha k ohriatiu vody, len musí byť slnečné počasie.
- Treba dávať pozor na to, aby nebol "zalomený" prietok z dôvodu ohnutia panelu váhou pripojených hadíc - zmenší sa prietok cez ohrevnú plochu.
- Na web stránke nie uvedené odporučený počet panelov pre rôzne veľkosti bazénov. Až po zakúpení som sa dočítal v príručke, že napr. pre 3,05 m bazén je odporučený 1 panel.
- ľahká montáž, dobrá cena, kvalita, spokojnosť
- funguje
Funguje dobre.
- Jednoduchá manipulácia
- tento trojventil som nasiel iba na stranke bazenoveho prislusenstva tak som rad ze ho mali, vsade maju iba 1 cestny ventil
Super vecička
- rýchla montáž
kupil som 2 kusy zapojil za seba prvý sa roztrhol, vyreklamoval som a čakám kedy sa roztrhnú oba. Mám filtraciu 6m3/h a je silna na tento gumový ohrev.
- vinikajuci ohrev
- celkom dobre ohrieva na vystupe dosiahne aj o 2,5 stupna teplejsiu vodu
- spajanie dielov je katastrofa velmi rychlo sa polamu koliky a uz to tecie
- ked uz raz spojite najlepsie to nerozoberat
nabuduce pouvazujem na inym ohrevom
Zobrazujem 221 - 240 zo 329 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...17 Ďalšie »