Najnovšie recenzie zo sekcie Ohrev vody k bazénom
Aircali Crystal 150
Pridané: 19. novembra 2024
(naposledy upravené 19. novembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
vysoky vykon
MARIMEX 10741001 Slim 360 Solární ohřev
Pridané: 13. októbra 2024
(naposledy upravené 13. októbra 2024)
Zakúpený v marimex.sk
ok
Planet Pool MINI 5kW
Vladimír Zelíska
Pridané: 11. septembra 2024
(naposledy upravené 11. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- Asi žiadna
Aplikácia pri inštalácii musí sa potvrdiť z neznámych zdrojov .Veľmi malí účinok malo ohrieva vodu a 1kw spotreba na hodinu
- Lahko namontovatelne
- Všetky úchytky a svorky sú súčasťou balenie
- Bypad na vodu ohrev/napriamo
- Parádna vec, naozaj pomôže s ohrievaním vody
- Možnosť zapojenia vicerých ohrievačov za sebou alebo s trochou zručnosti a pár hadicami a T-kusmi naviac aj sério-paralelne.
A máte bazén pod prístreškom a máte nikde vedľa miesto na 4-6ks týchto solárnych ohrievačov, potom pri ich rozumnom sério-paralelnom zapojení dokážete dosiahnuť teplotu ako keby bol bazén na slnku. Jediný problém môže nastať ak máte najlacnejší kartušový filter, pretože v potrubiach ohrievača sa vytvára tlak a čerpadlo beží o poznanie ťažšie. Pri viachodinovej prevádzke by to nemuselo prežiť. Dá sa to však vyriešiť rozumným nastavením polohy ventilov ohrievačov (napr. 70/30 - ohrev/bypass).
- Slúži načo má...
Nikde nie je napísané, že balenie neobsahuje ďaľšie potrebné veci, ventil, hadicu, stojan. Stojan som ani vo Vašej ponuke nenašla.
- Spokojný
Za 24 hodín vodička ako mliečko teplučka oplatilo sa čakať aj za tie peniaze super
Ešte som tovar nemal času namontovať
Vágner Pool Elektrický ohrev EOVp-18, 18 kW, 400 V, plast
Pridané: 8. februára 2024
(naposledy upravené 8. februára 2024)
Zakúpený v www.aquapond.sk
- Dobrá cena
- Super zohrieva vodu.
- obsahuje aj prúdový chránič takže zvýšená bezpečnosť
- spotreba nakoniec nepresiahne 2800W, dokonca niekedy len 2650W
- rýchlosť ohrevu pri menších bazénoch
- cena, ohrievač je drahší ako menší bazén s kartušovou filtráciou
- nemá časovač zapnutia/vypnutia
účel splní, spotrebu treba akceptovať ale pri napájaní z FVE ma netrápi, použitie prúdového chrániča zvyšuje bezpečnosť na druhej strane znemožňuje spínanie smart zásuvkou
- jednoduchá inštalácia
- prijateľná cena
- potreba konštrukcie, ak je umiestnený na tráve
Ak chcete ohriať vodu len o niekoľko stupňov, tak je to dobrá voľba. No sú na trhu aj lepšie hoc trochu drahšie alternatívy.
Dnes sme ho zapojili, vyzerá, že cca za 2 hodiny vyhrial vodu o 2 stupne. Za tie peniaze je to zatiaľ v poriadku.
- nemá možnosť na uchytenie do šikmej polohy
- Výhodou je že je solárny ohrev je pod plexisklom, tým sa zvyšuje účinnosť ohrevu.
- Slabé plasty. Samotný výmenník tepla je tak tenký že sa poškodil už pri preprave a zo zadnej strany nieje nijak chránený.
Neodporúčam produkt. Životnosť ohrevu počas jednej sezóny je otázna kvôli nekvalitnému výmenníku. Doslova papierový výmenník.
- Funguje
- Mohlo by to byť výkonnejšie. Ale mám 3kusy spojené
Zobrazujem 1 - 20 zo 329 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...17 Ďalšie »